woensdag 8 maart 2017

Savannah - Atlanta


We besluiten onze reis met een overnachting bij Ken en Mary Jo. Wederom via Boondockers Welcome. En het is een geweldig afscheid. Hun huis in Brooks, net onder Atlanta, ligt in een parkachtig landschap. Met heel veel ruimte, dus ook om gasten met een camper te ontvangen.
Omdat dit de laatste dag is met onze camper, willen we die op orde brengen voor de stalling. Veel logistiek: dumpen, schoonmaken, de was doen en nog veel meer. Normaal doe je deze dingen thuis. Voor ons dus lastig. En dan is het handig als je een een adres als dit hebt. Ingrid mag bij Mary Jo de was doen. We mogen gebruik maken van hun sanitair. En we worden ook nog voor dinner uitgenodigd. Geweldig. 's Avonds hebben we goede gesprekken over geloof, politiek. We luisteren naar muziek en Arie speelt op de vleugel.


De volgende dag nemen we afscheid. We rijden naar Peachtree City, halen bij Herz de huurauto op, rijden naar de stalling en zetten daar de camper neer. Klaar voor gebruik. Over anderhalve maand alweer. Want dan zullen onze vrienden Ad en Ineke de Boer hem gebruiken voor hĂșn nieuwe avontuur.
Good luck.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten