zaterdag 18 augustus 2018

Brampton, deel 2

Brampton deel 2

De terugweg naar Denver: via Parry Sound naar Sault Sainte Marie, dan via Michigan, Wisconsin, Minnesota en South Dakota naar Denver.

Maar zover is het nog niet. We genieten van de familiecontacten. Zondag bezoeken we met Ingrids moeder, Frank en Joanne de dienst in Holland Christian Homes (HCH) waar we ook Betty ontmoeten. Arie bespeelt het orgel en de piano en we kennen bijna alle liederen. De preek gaat over standvastigheid n.a.v. Jacobus 1. Na de dienst komt Peter Schaafsma naar ons toe om even kennis te maken. Hij is een vriend van Harry en Ria, die ons vorige week hier kwamen opzoeken. We drinken op de 12e verdieping koffie bij tante Janny en oom Ary met iets lekkers er bij. Betty gaat mee naar het huis van Frank en Joanne. Aan het eind van de middag komen tante Janny en Oom Ary daar ook eten. 

’s Avonds doen we (vaak) een spelletje, vooral mexican train, rummikub of yahtzee.

Maandag nemen we ma een nachtje mee naar Rockwood Conservation Area om mee te maken hoe het camperleven is. Het is mooi weer en we genieten van het buiten zijn in de natuur. 

Woensdag met ma, Frank en Joanne naar Niagara Falls. Onderweg drinken we koffie in het café waar hun dochter Daniëlle werkt. In het ‘Engelse’ Niagara on the Lake lunchen we in dezelfde pub waar Arie en ik 8 jaar geleden ook aten. Hier hebben ze Guinness van de tap en dat laten de mannen zich goed smaken. De watervallen blijven indrukwekkend! Joanne laat foto’s zien van afgelopen winter toen het zo koud was dat het water in de rivier en dus ook bij de watervallen gedeeltelijk bevroren was.

Donderdag zien we tante Janny en oom Arie voor het laatst, gaan we met Frank en Joanne, hun kinderen en kleinkinderen ijs eten bij Dairy Queen en doen we wat klusjes.

Vrijdag bekijken we het groothandelsbedrijf in potplanten dat Oom Ary in Canada heeft opgezet. Zijn zoon Frank heeft het overgenomen en inmiddels is de derde generatie aangetreden. We brengen ma naar het vliegveld, waar we bij Tim Horton’s eerst samen een Iced Cap nuttigen voor we afscheid nemen. We hebben het erg goed gehad met elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten