zaterdag 25 augustus 2018

Brampton - Rapid City

Het is weer vrijdag, maar de verschillen met vorige week kunnen haast niet groter zijn. Wat hebben we veel mijlen (1555) gereden deze week en wat zijn we inmiddels ver van Brampton. Waren we vorige week omringd door heel veel lieve mensen, nu zijn we weer samen. Ook heel gezellig hoor!

Dan de dichtbevolkte stedelijke omgeving van Brampton, waar de ene na de andere nieuwe wijk uit de grond wordt gestampt en de dunbevolkte plattelandsomgeving met soms compleet lege stukken. In het ‘grote merengebied’ hebben we vochtige warmte en regen gehad, nu hebben we droge warmte. En langzaam meer zeker komen we ook weer op grotere hoogte. Wat we nog steeds doen is ’s avonds een spelletje spelen. Bij Frank en Joanne hebben we een nieuw kaartspel geleerd, ‘Dealers Wild’ en dat spelen we nu ook samen.

Zaterdag na een heerlijk ‘speciaal zaterdagmorgen ontbijt’ met bacon en eggs nemen we afscheid van Frank en Joanne en bedanken hen hartelijk voor de gastvrijheid en de heerlijke maaltijden. We rijden naar Parry Sound, waar we ’s middags aan het water zitten en de watervliegtuigjes zien opstijgen. De volgende dag zwemmen we in Lake Huron.

Maandag gaan we de grens over bij Sault Sainte Marie waar we extra gecontroleerd worden, omdat we firewood bij ons hebben en dat mag niet.... We rijden een heel stuk langs Lake Michigan. In Green Bay, Michigan wordt de airco gemaakt, er kwam geen koude lucht meer door de ventilatieroosters. Het bleek een losgeschoten, verteerd slangetje te zijn.

In Albert Lea, Minnesota, wordt de camper in een Truckwash flink onder handen genomen. Nu kunnen we hem zelf in de was zetten en klaar maken voor de komst van Erik en Julia volgende week vrijdag. De komende week zakken we langzaam af richting Denver via de Black Mountains, Mount Rushmore, Custer State Park, Hot Springs en Cheyenne. We hebben tot nu toe een heerlijke tijd hier, maar krijgen van lieverlee ook weer zin om naar huis te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten