zaterdag 11 augustus 2018

Brampton Ontario

Brampton

Deze week staan we bij Frank en Joanne op de oprit. We staan gelukkig niet in de weg. Er is nog genoeg plaats voor een aantal andere auto’s. Zaterdagavond zijn we bij Connie en Tony thuis en zondag gaan we met hen mee naar de kerk en zijn we de rest van de dag met hen, hun kinderen en kleinkinderen bij Lisa en Dave. Er valt natuurlijk veel bij te praten en we doen spelletjes.

Dinsdag krijgen we bezoek van Harry en Ria, vrienden uit Voorthuizen, die op dit moment (net nog) in Brampton zijn. De vrienden waar zij logeren blijken Frank en Joanne weer te kennen! Wat is de wereld dan toch klein. ’s Avonds halen we Ingrids moeder op van het vliegveld in Toronto. Ze komt aan met twee uur vertraging. Niet alleen op Schiphol is het soms een gekkenhuis ....

Mijn nicht en naamgenoot Ingrid, tante Janny en oom Ary en de kinderen en kleinkinderen van Frank en Joanne komen langs. ’s Avonds doen we spelletjes. We hebben het heel gezellig met elkaar.
Oom Ary vraagt of Arie zondag orgel wil spelen in de kerk van Holland Christian Homes en dus moet er geoefend worden! Oom Ary heeft een heel aantal verzoeknummers....

Vrijdagavond nemen we Frank en Joanne mee uit eten bij The Keg, een restaurant vlak bij het vliegveld. Hier werkt Dain, hun schoonzoon. Het is een prima restaurant en het is heel leuk om door hem bediend te worden. We hebben een heel gezellige avond. Zaterdag rijden we met ma naar Snug Harbour in Port Credit aan Lake Ontario. We lopen de pier op en zien de skyline van Toronto in de verte liggen. We wandelen langs het water en halen een ijskoude frappé bij McDonalds.

Het is fijn om zo eens wat langer op een plek te zijn. Maar over een kleine week zullen we al weer op de terugweg naar Denver zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten