donderdag 5 juli 2018

Rocky Mountain National Park - Grand Junction

We zitten in de wachtruimte van een RV zaak in Grand Junction. We hopen dat ze onze koelkast hier kunnen repareren zodat hij het ook op gas weer goed gaat doen. Op elektriciteit doet de koelkast het prima, maar in nationale parken heb je meestal geen stroom. Dus willen we hem graag gerepareerd hebben.

Gisteren, 4 juli, was het hier Independence Day, een nationale feestdag waarop iedereen vrij is. Wij hebben die doorgebracht in Aspen. We lieten ons met de bus vervoeren van Glenwood Springs naar Aspen Highlands en vervolgens naar Maroon Bells. Daar werd een free guided tour aangeboden van Maroon Lake naar Crater Lake. Wij dachten daar zal wel veel animo voor zijn, maar we bleken de enigen. Een interessante en uitdagende trail de wildernis in.

Op de heenweg zagen we een bosbrand, die op de terugweg veel erger bleek te zijn geworden. De mensen in Aspen maakten zich zorgen dat ze zonder stroom zouden komen te zitten omdat elektriciteitsmasten bedreigd werden. Een sinister gezicht. Na het Nationale Park zijn we door het noorden van Colorado getrokken, waar het landschap weer heel anders is. In Rifle hebben we het weekend doorgebracht aan de stroom bij de Rocky Mountain Baptist Church omdat alle campings met stroom vol zaten.

Dinsdag zijn we naar Glenwood Springs gereden naar een adres van Boondockers Welcome met stroom. Als je meer over Boondockers Welcome wil lezen, kan je bij onze blogs van vorig jaar kijken. Wij genieten weer volop, vinden het leuk om een beetje te improviseren en zien wel hoe de reis verder gaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten