donderdag 10 maart 2011

Welkom in Phoenix

Onze reis begint op woensdag 8 maart. Om 5 uur op en op weg naar Schiphol. Tim is zo aardig om ons weg te brengen. Overigens had zijn moeder hem het gebruik van de Opel Aguila al toegezegd! Deze keer vliegen we met Continental Airlines. Eerst op naar Houston. Een stewardess vertelt ons dat het een lange vlucht zal worden vanwege sterke tegenwind. Inderdaad, veel turbulentie en een half uur langer in de lucht, waardoor de totale vliegtijd elf en een half uur bedraagt . In Houston lange rijen voor de douane. Gelukkig dat we drie uur overstaptijd hebben. Dan de volgende vlucht naar Phoenix, waar we 8 uur plaatselijke tijd landen. We zijn dan inmiddels alzo'n 24 uur onderweg. Dus zijn we gaar. We willen maar een ding, slapen!

Na aankomst in de Airport Quality Inn- nou ja, kwaliteit, een beetje versleten - dan doet voor de status een jacuzzi naast je bed er ook niet meer zo veel aan toe - duiken we om 21.30 uur ons bed in (Nederlandse tijd half vijf). Vanwege de biologische klok alweer vroeg wakker.We hebben een lekker ontbijtje met zelfgebakken pancakes.

Om 7.30 komen Delaine en Alisha ons ophalen en brengen ons naar Dunkin Donuts in Chandler, waar de rest van de familie ons opwacht. Steve, de echtgenoot van Delaine is er, en de andere dochters: Alina, Natasha en Katia. Delaine en Steve hebben al hun dochters geadopteerd uit Rusland en de Oekraïne en hopen binnenkort de procedure voor hun vijfde dochter af te ronden. Steve biedt ons een ontbijt aan bij Dunkin - ons tweede dus deze morgen.

Dan het grote moment: we gaan de camper ophalen. Steve bezit een groot bedrijfsgebouw waar winkels in gevestigd zijn. Het pand bezit ook een grote opslagruimte. En daar staat de camper. In prima conditie. Steve nodigt ons uit mee naar zijn huis te rijden. Daar kunnen we internetten, water tanken enz.

De zon schijnt uitbundig. Voor onze begrippen is het hier hoogzomer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten